Wednesday, 31 August 2011

ChoKi CHoki(post 6)

PLAYGIRL




wah cerita panas nie..haha sje je...nk share..hehe aku ingat ag dulu time aku belaja..aku digelar playgirl oleh kawan-kawanku..aku pun xtau kenapa...mungkin sebab aku ramai kawan laki kot...yela aku kan ramai peminat..huuhu ada jugak sesetengah manusia yang x puas hati ngan aku, tuduh aku, suka mainkan perasaan laki..bagi aku itu sume sebaliknya..tapi ape yg aku fikir, sebenarnya laki yang suka main kan pompuan...mungkin manusia yang kurang senang ngan aku tu jelez kot ngan aku...yela aku kan comel..haha sje je ckp...diorang  leh pulak kutuk aku..cakap aku perasan hot..bajet lawa...bajet good2 je...sampai sekarang aku benci perkataan bajet good2 tu...aku x pernah perasan n bajet camtu pn..dirang suka2 je ckp bukan2...xpela aku redha je...tapi kalau aku betul2 lawa n hot, ada ke ganggu idup korang...?? xde kan..so jgn la sibuk nak masuk campur hal orang n jage tepi kain orang...tepi kain sendiri pun x terjage...xhabis2 nak wat ketupat... xpela 2 sume cerita lame..aku pn dah maafkan korang..yela aku x nk la berdendam...sebab aku pun x ingin jumpa korang time kat padang masyar nanti..huhu lepas nie nasihat aku..jangan la suka kutuk orang, mengumpat n sibuk hal orang...aku bukan ape takut2 terkena kat batang hidung korang sndiri baru tau..huhu ingat tu!!!...sekian...

2 comments:

  1. oooo..playgirl rupenye..ish3..

    ReplyDelete
  2. org suka2 je ckp cm2...jgn slh phm..be positive..:)

    ReplyDelete